woensdag 8 maart 2017

Pauwels Sauzen wint prestigieuze Trends Gazellen Award.


Het business magazine Trends reikt elk jaar een Trends Gazellen Award uit.
De Trends Gazellen zijn de snelste groeiers in een bepaalde regio.
Trends bekijkt de groei van de Vlaamse bedrijven in omzet, personeelsbestand en cashflow over de laatste 5 jaar.

Vandaag werd bekend gemaakt dat Pauwels Sauzen de Trends Gazellen Award heeft gewonnen voor de provincie Antwerpen, in de categorie van de grote bedrijven.

Charles Van Damme, de managing director van Pauwels Sauzen, is heel blij met de prijs. Hij benadrukt dat de prijs het resultaat is van het werk van iedereen bij Pauwels Sauzen. Van Damme legt uit dat de groei van de laatste 5 jaren vooral komt door een succesvolle overname en door continu te investeren in innovaties. Zo doet het research team van Pauwels Sauzen veel onderzoek naar recepten met minder suiker, minder zout en minder additieven. Dat leidt tot de ontwikkeling van nieuwe sauzen met nieuwe smaken en verpakkingen.

Pauwels Sauzen produceert sauzen voor een aantal A-merken, maar is voornamelijk gekend als producent van private label sauzen voor de grote retailers in België, Frankrijk en Engeland.
In België is Pauwels Sauzen bovendien erg aanwezig in de horeca, meer bepaald de frituursector. Om de naamsbekendheid van Pauwels Sauzen te doen groeien bij de professionals sponsort Pauwels de laatste jaren een voetbalploeg (Charleroi) en een wielerploeg (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Cycling Team)

Meer details over de Gazellen Awards lees je de komende weken in Trends.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten