dinsdag 29 november 2016

Pauwels Sauzen sponsort een nieuwe wielerploeg


Vanaf 1 januari 2017 slaan Pauwels Sauzen en Vastgoedservice de handen in elkaar. Ze creëren samen een gloednieuwe wielerploeg.
Hou deze blog in de gaten om te weten wie er allemaal voor Pauwels Sauzen gaat rijden!

zaterdag 26 november 2016

Pauwels Sauzen Kopstand Systeem bij Van Zon

Bij partner en horeca grossier
Van Zon gebruikt men dit 
Kopstand Model 
voor de Pauwels Sauzen.

Van Zon is een toonaangevende horeca groothandel sinds 1964.

vrijdag 25 november 2016

donderdag 24 november 2016

woensdag 23 november 2016

Pauwels Sauzen met grote stand op de Horecabeurs

Pauwels Sauzen op de Horeca Beurs

Pauwels Sauzen stond dit weekend met een grote stand op de Horecabeurs. De stand zag er zoals altij heel netjes uit. Vertegenwoordigers van Pauwels en hun klanten ontmoetten elkaar bij een natje en een droogje.

zaterdag 19 november 2016

Twitter boodschap van voetbalclub Charleroi aan haar fans over Pauwels Sauzen / Sauces PauwelsVoetbalclub Charleroi communiceerde via Twitter de volgende boodschap naar haar fans:

"Pauwels Sauzen" (Sauces Pauwels in Wallonië) heeft Sporting Charleroi gekozen als vertrekpunt voor haar communicatiestrategie in Wallonië omdat haar sauzen op dit moment al goed aanwezig zijn in Charleroi en wijde omgeving, en omdat de onderneming gelooft in de passie en warmte van een voetbalclub als Charleroi.

De sauzen van Pauwels worden erg gewaardeerd in Wallonië en met name rond Charleroi, vooral een aantal sterrensauzen uit het Pauwels assortiment zoals "Toscane", "Triple", "Andalouse Chef" en "Brasil". Naast deze speciale sauzen doen een aantal Pauwels klassiekers het ook goed in Wallonië zoals "Mayonaise Traiteur", "Tartare De Luxe" en "Ketchup Chef".


vrijdag 11 november 2016

Supertalent Jolien Verschueren waarschijnlijk vanaf 2017 bij "Pauwels Sauzen-Vastgoedservice"Reporter Michel Wuyts kondigde tijdens de live-uitzending van de Nielse Jaarmarktcross aan dat hij begrepen had dat supertalent Jolien Verschueren in 2017 de nieuwe wielerploeg "Pauwels Sauzen-Vastgoedservice" zou vervoegen.
Jolien is een Telenet-Fidea Lion die onder andere dit jaar de veldrit in Boom en op de Koppenberg won. Ploegleider Sven Vanthourenhout bevestigde dat er grote kans was dat Jolien naar "Pauwels Sauzen-Vastgoedservice" zou vertrekken begin 2017.

dinsdag 8 november 2016

Pauwels Sauzen steunt The Future Leadership Institute


The Future Leadership Institute was oorspronkelijk gekend als The Wall Street Journal Future Leadership Institute. Het Wall Street Journal Future Leadership Institute werd opgericht in 2007 door de Belg Gert Van Mol, verantwoordelijke voor 'education' bij The Wall Street Journal.
In 2012 werd het Instituut zelfstandig onder de meer generieke naam The Future Leadership Institute. Doel van het Instituut is om de brug te leggen tussen 'Universiteit', Industrie' en 'Samenleving'. Adagium van het Instituut is "Inquirere et Immutare" wat zoveel wil zeggen als "Studeren en Hervormen".
Pauwels Sauzen steunt het content curation department van The Future Leadership Institute waar wetenschapellijk onderzoek naar 'food technology' wordt verzameld en gedessimeerd onder bedrijven werkzaam in de voedingsindustrie.